Libelle Always-on

Libelle korting sparen

Welkom bij Libelle. Iedere week brengt Libelle de leukste nieuwtjes op het gebied van mode, beauty, wonen en tuinieren. Blijf up-to-date met grappige, ontroerende en herkenbare rubrieken. Libelle inspireert, raakt en laat je lachen. Ontvang nu 108x Libelle gedurende 24 maanden voor maar 15,95/mnd. Mis deze speciale aanbieding niet! Ook digitaal beschikbaar.

Wat is Libelle cashback?

Libelle is een van de meest bekende Nederlandstalige vrouwentijdschriften. De eerste editie kwam uit in 1934. Sinds 1996 wordt ook de Libelle Zomerweek georganiseerd voor Libelle lezeressen en andere geïnteresseerden. De Libelle is dus enorm veelzijdig en het is heel fijn als je met korting bijvoorbeeld een jaarabonnement kunt aanschaffen. Bij SpaarActief kun je Libelle korting krijgen op verschillende aankopen, door middel van Libelle cashback: dit wil zeggen dat je een deel van je aankoopbedrag terug kunt krijgen. We leggen je graag uit hoe dit werkt!

Hoe werkt het besparen van Libelle korting door cashback?

Het is ongelooflijk eenvoudig om korting te krijgen op je aankopen dankzij Libelle Cashback. Het begint allemaal met SpaarActief: het vooraanstaande cashbackplatform in Nederland. Je kunt beginnen door je gratis aan te melden op onze registratiepagina. Vervolgens plaats je een bestelling bij Libelle en verdien je Libelle korting via cashback. Libelle cashback betekent dat je een percentage van je aankoopbedrag terugkrijgt. Dit percentage varieert, maar kan zelfs hoger zijn dan 1%. Het geld dat je bespaart, wordt bijgeschreven op je account in Spex. Ons puntensysteem werkt met Spex, waarbij 1.000 Spex gelijkstaan aan €1,00. Vanaf 12.500 Spex kun je een uitbetaling aanvragen.

Aanmelden bij SpaarActief is helemaal gratis, en je kunt direct beginnen met besparen op aankopen via Libelle cashback. Als extraatje ontvang je van ons 1.000 Spex cadeau bij je aanmelding.

De voordelen van Libelle cashback bij SpaarActief

Door lid te worden van Libelle cashback profiteer je van talloze voordelen. Het lidmaatschap is volledig kosteloos en aanmelden is eenvoudig. We houden je bovendien op de hoogte van diverse Libelle acties en aanbiedingen, zodat je altijd de beste prijs krijgt. Bij SpaarActief kun je niet alleen met Libelle cashback Spex verdienen, maar er zijn ook tal van andere manieren om Spex te verdienen, zoals het invullen van enquêtes, het lezen van e-mails of het werven van nieuwe leden. Heb je nog vragen over het besparen met Libelle korting via cashback? Raadpleeg dan zeker onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Je korting bij Libelle Always-on:

Standaard 3.080 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Lib+Sp+Puz+Bookaz 4.340 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle + Specials 3.920 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle Bookazines 700 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle Puzzelen 560 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle Specials 1.120 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle+Bookazine+Puzzels 4.060,0 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle+Boozazine 3.920 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle+Libelle Puzzellen 3.500 Spex cashback Bekijk de aanbieding
Libelle+Specials+Puzzels 4.060,0 Spex cashback Bekijk de aanbieding