Leesmap

Leesmap cashback

Leesmap.nl biedt de leesmap aan in heel Nederland. Met meer dan 50.000 abonnees is leesmap.nl de grootste leesmap organisatie van Nederland. Hierdoor kun je gemakkelijk weekbladen uittesten om te kijken welk weekblad goed bij je past. Zo weet je ook of je een abonnement wilt afsluiten.

Leesmap cashback: wat is Leesmap?

Een leesmap is een leenabonnement op verschillende weekbladen tegelijk. Waar je bij een tijdelijk abonnement de tijdschriften mag houden, moet je deze bij een leenabonnement na een week weer teruggeven. Het is dus een soort online bibliotheek voor weekbladen! Leesmap.nl biedt jaarabonnementen aan met leuke premiums, zoals Tablet PC, Karcher artikelen, Cadeaukaart Blokker, Senseo UP. Met SpaarActief kun je bovendien cashback verdienen door aankopen te doen bij Leesmap en gebruik maken van Leesmap acties en aanbiedingen. We vertellen je meer.

Hoe werkt Leesmap korting sparen?

Wil je graag Leesmap korting sparen met SpaarActief, dan hebben we goed nieuws voor je: dit is namelijk heel eenvoudig. Je kunt direct starten nadat je bent aangemeld via onze aanmeldpagina. Nadat je je hebt aangemeld, kun je meteen beginnen met korting sparen door een aankoop te doen bij Leesmap. Dit doe je door via onze website naar de webpagina van Leesmap te gaan en dan je gewenste bestelling te plaatsen. Na je aankoop kun je een bepaald percentage van het aankoopbedrag terugkrijgen: vaak is dit 1%, maar het kan ook hoger uitvallen. De Leesmap cashback krijg je in Spex op je account gestort, ons puntensysteem wordt namelijk uitgedrukt in Spex. Elke euro staat hierin gelijk aan 1.000 Spex en vanaf 12.500 Spex kun je een uitbetaling aanvragen.

De voordelen van SpaarActief bij Leesmap korting door cashback

Heb je interesse in een leesmap, dan wil je natuurlijk kunnen genieten van de voordelen van Leesmap korting door cashback. Zo houden wij je graag op de hoogte van Leesmap acties en aanbiedingen, zodat je van de beste prijs gebruik kunt maken. Er zijn verschillende manieren om Spex te sparen, bijvoorbeeld door e-mails te lezen of enquêtes in te vullen. Wil je meer weten over ons cashback programma? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.

Je korting bij Leesmap:

Cashback vergoeding 1.400 Spex Doe nu mee
Cashback vergoeding 1.400 Spex cashback Bekijk de aanbieding